“Що з нами не так?” Блогер жорстко розніс перемогу MARUV на Нацвідборі на Євробачення-2019

Бізнесмена та екс-депутата Київради Олексія Давиденка обурило те, що переможниця фіналу Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2019, конкурсантка від України MARUV (Анна Корсун) планує гастролі на території країни-агресора.

На своїй сторінці у Facebook Давиденко нагадав, що це співачка, у якої 6 квітня заплановано сольний концерт у Москві, а 12 квітня — сольний концерт у Санкт-Петербурзі.

“Наші моряки сидять у російському полоні. 189 років — сумарний термін ув’язнення

для українських політв’язнів, які перебувають у російських в’язницях. 10 тисяч загиблих українців від розв’язаної Росією війни. Ними захоплений Крим і утримується в окупації Донбас. У нас на кожному кладовищі цілі окремі сектори із загиблими хлопцями… А ви погоджуєтеся, що пісня об’єднує братні народи?!” — написав екс-депутат у соцмережі, згадавши коментар МARUV про свій тур по РФ.

“Тоді купіть квитки. Ви ще встигнете. Всього 1 650 рублів (682 гривні. — Ред.) і ви зможете не тільки відвідати російську столицю, а й обміняти всі останні 5 років українського пекла на хорошу пісню, яка об’єднує. Що з нами не так?” — із сарказмом підсумував він.

Джерело:OBOZREVATEL

Схожі новини