“Нам у плей-оф робити нічого!” Топ-5 заяв Шевченка після поразки України на Євро-2020

Збірна України програла Австрії через те, що припустилася занадто багато помилок і була фізично не готова до протистояння. З такою грою “жовто-синім” нічого робити в 1/8 фіналу Євро-2020.

Такі заяви зробив головний тренер нашої національної збірної Андрій Шевченко на післяматчевій пресконференції, передає УАФ. Він дав зрозуміти, що австрійці цілком заслужено вирвали другу пряму путівку в плей-оф чемпіонату Європи.

За словами Шевченка, вирівняти гру не допомогли навіть заміни, які він почав робити ще в перерві. Єдиним позитивним моментом коуч виділив той факт, що наші футболісти боролися до самого фінального свистка.

Отже, головні заяви Шевченка після поразки від Австрії:

  1. “Наша команда не витримала у фізичному плані. Нам завжди важко грати на такому рівні в такий короткий відрізок часу три матчі”.
  2. Сьогодні ми програли багато індивідуальних дуелей, у нас було багато невимушених помилок. Одна з них, коли ми втратили м’яч у центрі поля, призвела до кутового і пропущеного м’яча”.
  3. “Це не той рівень футболу, який ми хочемо демонструвати. Розчарування є, з таким рівнем, як у першому таймі, нам у плей-оф робити нічого“.
  4. “Ми замінили Малиновського, оскільки він не потрапив у гру, багато помилявся. Хотіли підсилити склад Циганковим. Випустили Марлоса, намагалися налагодити хоч якийсь контроль над грою. Але Австрія дуже добре пресингувала. Суперник відчував, що фізично перевершує нас. Заміни ні до чого не призвели“.
  5. “Збірна боролася до кінця, намагалася знаходити моменти. Ми не опустили руки і продовжували вірити у вдале завершення матчу, і це єдиний позитивний момент для нас, якщо проаналізувати гру”.
Гравці збірної України після поразки від Австрії
Олександр Зінченко.
Україна програла Австрії.
Сидорчук та Арнаутович.
Баумгартнер забив єдиний гол у матчі
Андрій Ярмоленко в матчі з Австрією.
Австрія потужно атакувала.
Руслан Малиновський.

Зі свого боку півзахисник збірної України Олександр Зінченко визнав, що команда заслужила на критику за поразку і їй не вистачило “менталітету переможця”. А захисник Микола Матвієнко розповів про хвилювання, через яке гра у нашої команди не пішла з перших хвилин.

Нагадаємо, матчі Євро-2020 можна побачити на телеканалі “Україна”.

Джерело

Схожі новини