«Мaйдaн пpоти Зeлeнcькoго»: Тимoшeнкo, Пaшинcький, Пaрубiй вивoдять людей на бiйню

Не минуло й 2 місяці як Пашинського випустили з клітки, як він знову на перших шпальтах українських газет.

Тимошенко і компанія звуть людей на чергову бійню, до чого вони відкрито заявляють, що це буде саме бій проти правоохоронець і законної влади.

До Юлії Тимошенко хоче приєднається і Парубій, і Турчинов, і Порошенко, і інші відморозки, які вже в 2013-2014 році показали свої вміння відстрілювати беззбройних людей і правоохоронець.

Заклик виходити на бійню розмістила Тимошенко на своїй сторінці в Фейсбук:

« Все небайдужі виходять завтра на захист землі і нашого суверенітету під Верховну Раду в 9.00 . Завтра у Верховній Раді без перебільшення буде історичний день, бо завтра за скороченою, синтетичної процедурі, без розгляду всіх поправок, можуть натиснути кнопки і залишити країну на сотні років без землі. Якщо Крим і Донбас – це 7% окупованій території, то якщо завтра буде прийнятий цей закон, то буде окуповано 72% території України »», – закликала вона.

Вона зазначила, що уряд президента і монобольшінство в парламенті, лобіюючи інтереси світових спекулянтів, хочуть позбавити Україну землі, аграрного комплексу, сіл і ресурсів. Антинародному курсу влади, який веде країну до краху, потрібно протистояти.

« Завтра біля Верховної Ради збираються аграрії, асоціації, профспілки, громадські організації, партії, які не підтримують розпродаж землі.

Завтра буде реальний бій за Україну.

Я закликаю всіх громадян України прийти завтра о 9:00 до Верховної Ради і боротися за українську землю, за наше майбутнє і майбутнє наших дітей! »- закликала Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що місяцем раніше Тимошенко вже виводила людей на вулицю. 

Відзначимо, що на завтрашньому майдані вже готують торпед. Чорновол, Пашинський, Парубій і компанія в повній бойовій готовності.

Джерело: http://bbcccnn.org/

Схожі новини