На Буковелі до кінця лютого заборонять працювати всім ресторанам
На території гірськолижного курорту Буковель у період із 22 до 28 лютого включно буде діяти заборона на роботу всіх закладів громадського харчування. Про це повідомляє агентство Укрінформ із посиланням на заяву начальника ДУ Держпродспоживслужби Івано-Франківської області Миколи Сендецького.
Рішення закрити заклади громадського харчування (крім роботи на винос) в області 17 лютого ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через спалах числа захворілих на COVID-19.
За словами Сендецького, за дотриманням карантинного режиму на Буковелі стежитимуть додаткові групи інспекторів, які щодня будуть перевіряти ресторани і кафе.
Ресторани курорту зможуть працювати лише на винос.
Також у Держпродспоживслужбі пояснили, що у разі, якщо до вартості проживання в готелі входить сніданок, то це не буде вважатися за порушення. Обід і вечерю постояльцям готелів мають доставляти в номер або на винос.